Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.
 


 

Skjermer og lysskilt

Skjermer og digitale skilt er blitt en vanlig del av våre omgivelser. Bruksområdene omfatter bl.a. Teater/konsertscener, TV-studioer, kunstinstallasjoner, sportsarenaer og reklameplakater.
Utvalget er stort, og det er flere hensyn man skal ta ved valg av oppløsning, lysstyrke, byggkvalitet og levetid. Vi kan tilby alt fra rimelige modulbaserte standardløsninger til skreddersøm tilpasset ditt prosjekt.
Våre to hovedleverandører på LED-skjermer er Ledcon og Nanolumens. Ledcon er en ledene aktør i Tyskland på rimelige modulbaserte systemer, og har produkter som egner seg godt for konsert og scenebruk. De har også en spesialdesignet range for bruk til sportsarenaer. Nanolumens er et amerikansk selskap som er ledende i verden på utvikling av LED-teknologi. De har flere patenterte løsninger for bøyelige og ultratynne LED-skjermer som passer utmerket på steder hvor man ikke trodde man kunne ha en skjerm. Nanolumens har også utviklet en skjerm med en patentert anti-moiree difussor som gir et stabilt bilde på kamera og dermed egner seg utmerket til TV-studio og Videokonferanser/Fjernundervisning.

Copyright © 2021 FirstAudio Install - All rights reserved
Profesjonelle lyd- og lyssystemer

(3.18.8.160)